Recomandari pentru autori

• Editura AGIR abordeaza o gama tematica variata (vezi DOMENII TEMATICE) publicand lucrari ce se adreseaza atat cititorilor cu pregatire profesionala de nivel superior cat si celor cu pregatire de nivel mediu.

OFERTA pentru publicare trebuie sa precizeze numele si prenumele autorului (coautorilor), functia, titlul stiintific, locul de munca, adresa, telefon, titlul lucrarii, motivatia publicarii, volumul si caracteristicile tehnice ale lucrarii propuse (format, calitate, hartie, planse color), adresabilitate. Este bine sa fie mentionati si posibili referenti sau personalitati care pot recomanda publicarea lucrarilor, eventuala sustinere financiara a editurii, potentiali cumparatori ai cartii sau comenzi ferme, termenul de predare a manuscrisului, precum si alte precizari suplimentare necesare sprijinirii aparitiei lucrarii.

• Manuscrisele trebuie sa fie prezentate conform indicatiilor editurii (NORMELE EDITURII). De asemenea, se va atasa o scurta prezentare a lucrarii si un cuprins cat mai detaliat.

• Lucrarile ce urmeaza sa fie publicate sub egida ACADEMIEI DE STIINTE TEHNICE din ROMANIA vor trebui sa aibe avizul sectiei stiintifice de specialitate a acesteia.